Timebestilling

I innkjøringsfasen vil vi prøve å betjene så mange biler som mulig, og vi benytter oss derfor av et system for timebestilling for å sikre best mulig utnyttelse av stasjonens kapasitet. Vi fyller derfor også til et litt lavere sluttrykk enn vanlig.

Under finnes link for bestilling av time for tanking av din hydrogenbil. Velg først tidspunkt og trykk så på dette. Et nytt skjema kommer opp. Fyll inn alle feltene, og legg inn bilens registeringsnummer i «Description»-feltet nederst. En e-post bekreftelse sendes til den e-post adressen du oppgir. NB! Det er fare for dobbelbooking og det er kun når du har fått denne bekreftelsen at du har gyldig time.

Møt så opp ved Hynion Høvik hydrogenstasjon på aktuelt tidspunkt, og stasjonen vil være klar for å tanke din bil. Bruk kortterminalen og følg de instruksene du får på skjermen. Har du behov for hjelp ring Pål på 977 94 672 eller Ulf på 908 94 153.

Om du alikevel ikke skulle ha behov for den bestilte timen er det fint om du benytter deg av linken «unsuscribe from this event» da dette vil frigi timen til andre brukere.

Nye timer for perioden fra 1. juni frem til 30. juni legges ut kl 18 mandag 25/5. Følg denne linken.

Dersom det blir avbestillinger kan du finne ledig time her. De vil da vises i kalenderen så fort de er avbestilt.