Timebestilling

I innkjøringsfasen vil vi prøve å betjene så mange biler som mulig, og vi benytter oss derfor av et system for timebestilling for å sikre best mulig utnyttelse av stasjonens kapasitet. Vi fyller derfor også til et litt lavere sluttrykk enn vanlig.

Under bestiller du time for tanking av din hydrogenbil. Velg først tidspunkt og trykk så på dette. Et nytt skjema kommer opp. Fyll inn alle feltene, og legg inn bilens registeringsnummer i «Description»-feltet nederst. En e-post bekreftelse sendes til den e-post adressen du oppgir. NB! Det er fare for dobbelbooking og det er kun når du har fått denne bekreftelsen at du har gyldig time.

Møt så opp ved Hynion Høvik hydrogenstasjon på aktuelt tidspunkt, og stasjonen vil være klar for å tanke din bil. Bruk kortterminalen og følg de instruksene du får på skjermen. Har du behov for hjelp ring Pål på 977 94 672 eller Ulf på 908 94 153.

Om du alikevel ikke skulle ha behov for den bestilte timen er det fint om du benytter deg av linken «unsuscribe from this event» da dette vil frigi timen til andre brukere.

Finn ledig time her.

Dessverre er alle ledge timer frem til 21 desember allerde booket. Vi har lagt ut noen flere timer før jul, men vil ha stengt i julen/romjulen. Fra 2. januar vil vi starte med vanlig drift med 8 ledige timer for tanking per dag. Timer er nå lagt ut for de første tre ukene i januar.

Det kan forekomme avbestillinger og de vil da vises i kalenderen så fort de er avbestilt.